Facebook Pixel
Henter data...

Refill 18 cm Orange - 142118

Varenummer
803142118
På lager
Brand
85,00  Kr.
Oversigt

Microfiber rulle

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

En "Microfiber malerrulle" refererer til en rullebet til malerarbejde, der er beregnet til at bruge mikrofiberstof og har en bredde på 18 centimeter. Her er nogle nøglepunkter om denne type produkt:

  • Microfiber: Dette refererer til materialet, der er brugt til at fremstille rullebet. Microfiber er kendt for sin evne til at absorbere maling jævnt og fordele den jævnt på overfladen. Det efterlader normalt en glat og ensartet malingfinish.

  • Refill: Termen "refill" angiver, at dette er en udskiftning eller en ekstra rullebet, som du kan bruge med en malerrulle. Du kan bruge det som erstatning for et eksisterende rullebet eller som en ekstra rullebet til en anden type maling eller projekt.

  • 18 cm: Dette henviser til bredden af rullebet. En bredde på 18 centimeter betyder, at dette rullebet er velegnet til at male mellemstore områder ad gangen.

Dette produkt kan bruges som en del af malerarbejde til at anvende maling på vægge eller andre overflader. Ved at bruge en mikrofiber malerrulle kan du opnå en glat og ensartet malingapplikation. Når rullebet slides, kan du erstatte det med en refill for at fortsætte dit malerprojekt.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Refill 18 cm Orange - 142118
Din bedømmelse