Vidste du, at Rockidan tilbyder rådgivning om maling uden konserveringsmidler, som er særdeles velegnet til allergikere? Mange reagerer på konserveringsmidler og andre kemikalier i maling, hvilket kan føre til allergiske reaktioner og dårligt indeklima.

Problemet med Konserveringsmidler i Maling

I et forsøg på at forbedre holdbarheden af maling, er producenter begyndt at bruge konserveringsmidler som methylisothiazolinon (MI). MI er effektivt til at forhindre skimmel og bakterievækst i vandbaserede produkter, men det kan også udløse allergiske reaktioner.

Methylisothiazolinon (MI) – En Skjult Problemskaber

MI bruges i mange dagligdags produkter, herunder vådservietter, hårshampoo, kosmetik, deodoranter, cremer og opvaskemidler. Problemerne med MI opstod først i forbindelse med hudprodukter, men forskning har vist, at afgasning fra maling også kan forårsage allergiske reaktioner. Dette er særligt bekymrende for personer, der opholder sig meget indendørs, såsom i hjem, kontorer og børneinstitutioner.

Udfordringer i Produktudvikling

Brugen af MI og lignende konserveringsmidler udgør en betydelig udfordring for producenter, der skal balancere holdbarhed og sikkerhed. I Tyskland har man været hurtigere til at reagere på disse udfordringer, hvilket har ført til udviklingen af allergivenlig maling uden konserveringsmidler.

Rockidans Løsning – Maling uden Konserveringsmidler

Siden 2003 har Rockidan tilbudt allergivenlig maling uden konserveringsmidler. Vi har udviklet flere produkter, der er sikre at bruge og ikke kompromitterer indeklimaet. Disse produkter kan bruges til at male vægge og lofter på traditionel vis og sikrer samtidig et sundere miljø for allergikere og andre følsomme individer.

Fordele ved Konserveringsmiddelfri Maling

  • Allergivenlig: Velegnet til personer, der er følsomme over for kemikalier og konserveringsmidler.
  • Forbedret Indeklima: Reduceret risiko for allergiske reaktioner og bedre luftkvalitet.
  • Sikker for Alle: Kan bruges i hjem med små børn, ældre og andre sårbare grupper.
  • Miljøvenlig: Mindre skadelig for miljøet på grund af færre kemikalier.

Vores Produktudvalg

Rockidan har et bredt udvalg af maling uden konserveringsmidler, der dækker forskellige behov og anvendelser. Her er et par af vores populære produkter:

Allergivenlig Indendørsmaling

Denne type maling er specielt formuleret til at minimere risikoen for allergiske reaktioner. Den er ideel til soveværelser, børneværelser og andre opholdsrum.

Miljøvenlig Loftmaling

Vores loftmaling uden konserveringsmidler sikrer, at dit loft ikke afgiver skadelige kemikalier over tid. Perfekt til at skabe et sundt indeklima i alle rum.

Specialmaling til Kontorer og Institutioner

Designet til brug i miljøer, hvor mange mennesker opholder sig i længere perioder, såsom kontorer, skoler og børneinstitutioner. Denne maling hjælper med at reducere eksponeringen for potentielt skadelige stoffer.

Hvordan Rockidan Kan Hjælpe Dig

Hos Rockidan tilbyder vi rådgivning og vejledning for at hjælpe dig med at vælge den rigtige maling til dine behov. Vores eksperter kan svare på dine spørgsmål og anbefale produkter, der passer til dine specifikke krav.

Kontakt os for Rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken maling du skal vælge? Kontakt vores kundeservice på telefon eller e-mail, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning. Vores mål er at sikre, at du får et produkt, der er sikkert for dig og din familie, og som samtidig opfylder dine forventninger til kvalitet og holdbarhed.

Gratis Vejledning og Prøvemaling

Vi tilbyder gratis vejledning og mulighed for at få prøvemaling, så du kan teste produkterne i dit eget hjem, inden du foretager et køb. Dette sikrer, at du er fuldt tilfreds med valget af maling.

Maling uden konserveringsmidler er en vigtig del af at skabe et sundt og allergivenligt indeklima. Hos Rockidan forstår vi vigtigheden af at beskytte dig og din familie mod skadelige kemikalier, og vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af allergivenlige malinger. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte maling til dit hjem eller arbejdsplads.