Maling af vinduer

Dinova Premium Hæfteprimer har igennem mange år været anerkendt som en af de stærkeste grundere til tidligere malet træværk. Derfor er den også et populært og sikkert valg til vinduer.

På hjørnet af Ørnevej og Tranevej i Københavns nordvestkvarter har Malerfirma Jørgen Holm renoveret alle vinduerne, da stilladset alligevel var oppe på grund af facaderenovering.

Efter maling og slibning af vinduerne, blev træværket grundet med Dinova Premium hæfteprimer og derefter malet 2 gange med Dinova Premium PU-satin, der med en glansgrad på ca. 25 passer perfekt til vinduer. Malingen er vandbaseret, men PU-forstærket for at opnå maksimal holdbarhed og beskyttende effekt.

Også til nye vinduer

Slutmalingen anvendes også til helt nye vinduer, som ofte får små skrammer, når de bliver sat i. I mange tilfælde betyder skrammerne at hele vinduer bliver grundet og malet, for at få et ensartet udtryk. Men når Dinova Premium PU-satin tones til RAL 9010, kan man nøjes med at pletmale skaderne, så reparationen er næsten umulig at se. Dermed slipper man for at bruge båd tid og kræfter på den intakte del.