Graffiti på facader har længe udgjort en udfordring ved facaderenovering, men nu præsenterer Rockidan løsningen. Deres nyskabende produkt, CityCleaner, er en miljøvenlig og effektiv graffitifjerner, der håndterer graffiti uden besværet med at skulle iføre sig komplekse beskyttelsesdragter.

En Revolutionerende Graffitifjerner: CityCleaner

Lars Veibye Johansen, facadekonsulent, betegner CityCleaner som en "game-changer" inden for graffitifjernelse. Produktet opnår imponerende resultater med blot ét strøg og er så let at anvende, at det nærmest kan sammenlignes med almindeligt opvaskemiddel. Dette markerer en betydelig forbedring i forhold til andre aggressive graffitifjernere på markedet.

CityCleaner er pH-neutralt og indeholder hverken alkali, fosfat eller stoffer, der kunne udgøre problemer for arbejdsmiljøet. Denne miljøvenlige tilgang sikrer, at brugen af produktet ikke går på kompromis med hverken sundhed eller miljø.

En Integreret Del af Facaderenovering

Graffitiproblemet har længe været en særlig udfordring i forbindelse med facaderenovering. CityCleaner er nu en integreret del af behandlingsbeskrivelserne, udarbejdet af Rockidan-konsulenter, der rådgiver arkitekter, boligforeninger og malerfirmaer. Ved at fjerne graffiti effektivt inden facademaling sikres det, at det endelige resultat forbliver smukt og modstandsdygtigt over tid.

Brugervenlig og Effektiv

Rockidan CityCleaner leveres i praktiske 1 liters forstøverflasker, der er nemme at have med overalt for både malere og viceværter. Påfør produktet, lad det virke i 10-20 minutter, og graffiti kan nemt fjernes med en våd børste eller svamp. Udover graffiti fjerner CityCleaner også forurening af maling, sod og olie.

Gør graffiti på facaden til fortidens problem med Rockidan CityCleaner - en ny standard inden for miljøvenlig og effektiv graffitifjernelse.