Facebook Pixel
Henter data...

Odlo Women's Syntetisk L/S Baselayer TOP Crew - Grå

Varenummer
188141-15700 BL TOP Crew
På lager
Kun %1 tilbage
Brand
Fra 349,30  Kr. Normalpris 499,00  Kr.
Oversigt

188141-15700 BL TOP Crew

Denne Baselayer i Light-udgaven, sikrer optimal kropsklima hele året rundt.

Er ikke så varm, som Odlos Warm udgave, og kan derfor nemt anvendes hele året.

Sidder tæt til kroppen, tørrer ekstrem hurtigt og forskellige zoner med øget ventilation.

Smid en T-shirt eller trøje over, og du er klar til hvad som helst

 

 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Odlo Women's Syntetisk L/S Baselayer TOP Crew - Grå

Odlo Women's Syntetisk L/S Baselayer TOP Crew i grå er det perfekte valg for kvinder, der ønsker at opretholde optimal kropsklima året rundt. Denne baselayer er designet med alsidighed og komfort i tankerne, hvilket gør den ideel til brug i både varme og kølige forhold.

Perfekt Balance mellem Komfort og Funktionalitet

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Odlo Women's Syntetisk L/S Baselayer TOP Crew er dens evne til at balancere mellem komfort og funktionalitet. Den er fremstillet i letvægtsmaterialer, der sikrer, at den ikke føles for varm, som Odlos Warm-udgave, hvilket gør den anvendelig hele året rundt. Materialet er designet til at sidde tæt til kroppen, hvilket ikke kun giver en slankende effekt, men også sikrer maksimal bevægelsesfrihed under alle aktiviteter.

Avanceret Temperaturregulering

Baselayerens avancerede temperaturreguleringsteknologi er en af dens største fordele. Den er udstyret med forskellige zoner, der har øget ventilation, hvilket hjælper med at holde kroppen kølig, selv under intense fysiske aktiviteter. Dette gør den ideel til en lang række sportsgrene og udendørs aktiviteter, herunder løb, vandring og cykling.

Hurtigtørrende Materiale

En anden vigtig funktion ved denne baselayer er dens hurtigtørrende materiale. Dette er især vigtigt for dem, der er aktive i skiftende vejrforhold eller deltager i aktiviteter, der får dem til at svede meget. Med Odlo Women's Syntetisk L/S Baselayer TOP Crew kan du være sikker på, at du altid vil føle dig tør og komfortabel, uanset hvor hårdt du arbejder.

Nem at Style og Kombinere

Baselayeren er ikke kun funktionel, men også utrolig nem at style. Du kan nemt smide en T-shirt eller trøje over den, og du vil være klar til enhver lejlighed, hvad enten det er en afslappet dag udendørs eller en mere formel begivenhed. Den neutrale grå farve gør den alsidig nok til at passe ind i enhver garderobe.

Køb Online eller i Butik

Hvis du er interesseret i at købe Odlo Women's Syntetisk L/S Baselayer TOP Crew, har du flere muligheder. Du kan købe den online hos Rockidan eller besøge Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Uanset hvilken mulighed du vælger, kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet, der lever op til dine forventninger.

Få Vejledning hos Rockidan

Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, er Rockidan altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte dem på telefon 74613366 eller via mail på mail@rockidan.dk. Deres erfarne personale står klar til at give dig råd og vejledning, så du kan finde det rigtige produkt til dine behov.

Odlo Women's Syntetisk L/S Baselayer TOP Crew - Grå er en fremragende investering for enhver aktiv kvinde. Dens kombination af letvægtskomfort, avanceret ventilation og hurtigtørrende materiale gør den til det perfekte valg for alle årstider. Med mulighed for at købe den online eller i butik og med tilgængelig kundeservice, er det nemt at se, hvorfor dette produkt er så populært. Gør dig selv en tjeneste og oplev forskellen med Odlo Women's Syntetisk L/S Baselayer TOP Crew.

 

Anvendelse: Ude og inde
Type: Baselayer, langærmet
Køn: Dame
Fit: Tætsiddende
Halsudskæring: Rund
Tøj lag: 1. lag/Baselayer
Sæson: Helårlig, i de kolde måneder anvendes et varmt mellemlag
Egenskaber: Hurtigtørrende, ekstrem åndbar, anti svedlugt effekt
Materiale: 71% Polyester, 29% Polyamid
Syninger: Ingen
Anvendelsesområder:  Arbejde, fritid, multisport, alpin og langrend
Temperaturområde: 10° til 25° grader. afhængig af aktivitet. Se yderligere nederst på siden

Bedst til moderat arbejde i temperaturområde:
Let arbejde 12° - 25° grader
Moderat arbejde 0 - 18° grader
Hårdt arbejde  10°--12° grader

X-LIGHT Holder kroppen tør på varme dage og intens aktivitet

LIGHT For optimal kropstemperatur hele året rundt under alle former for aktivitet.

WARM Giver Komfortabel varme i vinterkulden

X-WARM Isolerer, beskytter og varmer kroppen under ekstremt kolde vejrforhold

INNOVATIV BÆREDYGTIG OG YDERST EFFEKTIV LUGTKONTROLTEKNOLOGI

ZeroScent maksimerer dit velvære ved at minimere kropslugt. Antilugtteknologien er organisk baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene. Det eneste, du ikke gør, er at føle ildelugtende!

  • lugtkontrol
  • komfort hver dag
  • bæredygtig efterbehandling

Du kan ikke forbedre din præstation og holde dig i form uden at svede – det er helt sundt og naturligt. ZeroScent anti-lugt teknologi er organisk-baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene.

Du kan nyde ZeroScent især med den nye Blackcomb eller den nye Sports Underwear kollektion.

TREDOBBELT HANDLING

HeiQ Fresh SPQR triple-action styrer og eliminerer dårlig lugt fra starten. Kombinationen af disse 3 handlinger gør det muligt at angribe lugte, før de overhovedet dannes. Dette er processen:

  • Forringe bakteriers stofskifte
  • Fjernelse af bakterier takket være sølv-ion's antimikrobielle natur
  • Let udvaskning af lugten ved hjælp af den holdbare barrierefilm skabt af aminosukker omkring fiberen

LANGVARIG OG BÆREDYGTIG

Mens brugen af sølvioner er meget udbredt i tekstilindustrien, har HeiQ udviklet et biobaseret alternativ, som vi implementerede i vores ZeroScent-teknologi. Vi er endelig kommet med en formel, der er godt for både mennesker og miljø:

  • Mere forfriskende effekt
  • Bedre bæredygtighed ved at reducere brugen af sølv
  • Reduceret vaskefrekvens

 

   
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Odlo Women's Syntetisk L/S Baselayer TOP Crew - Grå
Din bedømmelse