Facebook Pixel
Henter data...

Odlo Performance Women's Syntetisk Baselayer Top Crew - Violet

Varenummer
187081-20673 BL TOP Crew
På lager
Kun %1 tilbage
Brand
Fra 390,00  Kr. Normalpris 699,00  Kr.
Oversigt

187081-20673 BL TOP Crew

Et Baselayer der er en favorit blandt os, brug den med en T-shirt over, og du er klar til næsten alle arbejdsopgaver.

Bodymapping der sikre optimal ventilation på områder hvor du sveder mest.

Sveden transporteres hurtig og effektiv ud i næste tøj lag, således er du altid tør og varm.
Selvfølgelig også med Odlo Effect, der modvirker svedlugt.

Til alle håndværkere, som har et fysisk krævende arbejde, arbejde skiftevis ude og inde
PS. Også perfekt til alpinski, langrend, fodbold, cykling eller al hårdt fysisk aktivitet

 

 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Odlo Performance Women's Syntetisk Baselayer Top Crew - Violet

Et Baselayer Favorit for Mange

Odlo Performance Women's Syntetisk Baselayer Top Crew i violet (modelnummer 187081-20673 BL TOP Crew) er en favorit blandt mange. Denne baselayer er designet til at give optimal komfort og ydeevne under næsten alle arbejdsforhold. Brug den med en T-shirt over, og du er klar til at tackle både indendørs og udendørs arbejdsopgaver.

Avanceret Bodymapping Teknologi

Optimal Ventilation

En af de mest fremtrædende funktioner ved denne baselayer top er Odlo's avancerede bodymapping teknologi. Denne teknologi sikrer optimal ventilation på de områder, hvor du sveder mest. Strategisk placerede ventilationszoner hjælper med at regulere kropstemperaturen, hvilket gør det muligt for dig at forblive komfortabel, selv under intens fysisk aktivitet.

Hurtig Svedtransport

Odlo Performance Women's Syntetisk Baselayer Top Crew er designet til hurtigt og effektivt at transportere sved væk fra kroppen. Dette sikrer, at du forbliver tør og varm, hvilket er afgørende for at opretholde komfort og ydeevne, især under krævende arbejdsforhold. Den syntetiske fiber er fremragende til fugtstyring, hvilket hjælper med at holde huden tør og fri for irritation.

Odlo Effect: Modvirker Svedlugt

Antibakteriel Behandling

Denne baselayer top er også udstyret med Odlo Effect, en antibakteriel behandling, der modvirker svedlugt. Dette gør det muligt for dig at forblive frisk hele dagen, selv efter langvarig fysisk aktivitet. Den antibakterielle behandling forhindrer bakterievækst, der kan forårsage dårlig lugt, og sikrer, at trøjen forbliver frisk og lugtfri.

Anvendelse i Forskellige Arbejdsforhold

Ideel til Håndværkere

Denne baselayer top er ideel for håndværkere, som har et fysisk krævende arbejde og arbejder skiftevis inde og ude. Den holder dig varm, når det er koldt, og sikrer, at du ikke overophedes, når du arbejder i varmere omgivelser. Den tætsiddende pasform giver bevægelsesfrihed og sikrer, at trøjen bliver på plads, uanset hvor meget du bevæger dig.

Perfekt til Sport

Udover at være fremragende til arbejdsmæssige formål, er denne baselayer top også perfekt til sportsaktiviteter. Uanset om du dyrker alpinski, langrend, fodbold, cykling eller andre former for hård fysisk aktivitet, vil denne trøje holde dig komfortabel og ydeevne på sit højeste. Den syntetiske fiber kombineret med avanceret teknologi gør det til en ideel beklædningsdel for sportsudøvere.

Køb hos Rockidan

Tilgængelighed

Du kan nemt købe Odlo Performance Women's Syntetisk Baselayer Top Crew online hos Rockidan eller besøge vores fysiske butik i Aabenraa. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsbaselayers og andre beklædningsgenstande til både arbejde og sport.

Professionel Vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse eller model der er bedst for dig, er du altid velkommen til at kontakte Rockidan for vejledning. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte baselayer til dine behov. Ring til os på telefon 74613366 eller send en mail til mail@rockidan.dk for personlig rådgivning.

Fordele ved Odlo Performance Women's Syntetisk Baselayer Top Crew

Komfort og Bevægelsesfrihed

Denne baselayer top tilbyder en enestående komfort og bevægelsesfrihed. Den tætsiddende pasform sikrer, at trøjen bliver på plads, mens det strækbare materiale følger dine bevægelser uden at begrænse dig. Dette gør den ideel til dynamiske aktiviteter, både på arbejde og i sport.

Holdbarhed og Vedligeholdelse

Odlo er kendt for deres høje kvalitet og holdbare produkter, og denne baselayer er ingen undtagelse. De syntetiske materialer er slidstærke og modstandsdygtige overfor gentagen vask og slid, hvilket sikrer, at din trøje holder i lang tid. Den er også let at vedligeholde og kræver minimal pleje for at forblive i god stand.

Stilfuldt Design

Med sin elegante violette farve og moderne design ser denne baselayer ikke kun godt ud, men præsterer også godt. Den kan nemt kombineres med andre sportstøj og arbejdstøj, hvilket gør den til en stilfuld og praktisk tilføjelse til din garderobe.

Odlo Performance Women's Syntetisk Baselayer Top Crew i violet er et fremragende valg for kvinder, der søger komfort og funktionalitet i deres arbejdstøj og sportstøj. Med avanceret bodymapping teknologi, hurtig svedtransport, og antibakteriel behandling mod svedlugt, er denne trøje ideel til en bred vifte af aktiviteter. Besøg Rockidan online eller i vores butik for at finde din næste baselayer og oplev forskellen i kvalitet og komfort.

 

Anvendelse: Ude og inde
Type: T-shirt, langærmet
Køn: Dame
Fit: Tætsiddende
Halsudskæring: Rund
Tøj lag: 1. lag/Baselayer
Sæson: Helårlig, i de kolde måneder anvendes et varmt mellemlag
Egenskaber: Hurtigtørrende, tætsiddende, anti svedlugt effekt.
Materiale: 71% Polyester, 29% Polyamid
Syninger: Ingen
Anvendelsesområder:  Arbejde, fritid, multisport, alpin og langrend
Temperaturområde: 10° til 25° grader. afhængig af aktivitet. Se yderligere nederst på siden

Bedst  fra moderat til hårdt arbejde i temperaturområde:
Let arbejde 15° - -10° grader
Moderat arbejde 0 - -15° grader
Hårdt arbejde  -12°--22° grader

X-LIGHT Holder kroppen tør på varme dage og intens aktivitet

LIGHT For optimal kropstemperatur hele året rundt under alle former for aktivitet.

WARM Giver Komfortabel varme i vinterkulden

X-WARM Isolerer, beskytter og varmer kroppen under ekstremt kolde vejrforhold

INNOVATIV BÆREDYGTIG OG YDERST EFFEKTIV LUGTKONTROLTEKNOLOGI

ZeroScent maksimerer dit velvære ved at minimere kropslugt. Antilugtteknologien er organisk baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene. Det eneste, du ikke gør, er at føle ildelugtende!

  • lugtkontrol
  • komfort hver dag
  • bæredygtig efterbehandling

Du kan ikke forbedre din præstation og holde dig i form uden at svede – det er helt sundt og naturligt. ZeroScent anti-lugt teknologi er organisk-baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene.

Du kan nyde ZeroScent især med den nye Blackcomb eller den nye Sports Underwear kollektion.

TREDOBBELT HANDLING

HeiQ Fresh SPQR triple-action styrer og eliminerer dårlig lugt fra starten. Kombinationen af disse 3 handlinger gør det muligt at angribe lugte, før de overhovedet dannes. Dette er processen:

  • Forringe bakteriers stofskifte
  • Fjernelse af bakterier takket være sølv-ion's antimikrobielle natur
  • Let udvaskning af lugten ved hjælp af den holdbare barrierefilm skabt af aminosukker omkring fiberen

LANGVARIG OG BÆREDYGTIG

Mens brugen af sølvioner er meget udbredt i tekstilindustrien, har HeiQ udviklet et biobaseret alternativ, som vi implementerede i vores ZeroScent-teknologi. Vi er endelig kommet med en formel, der er godt for både mennesker og miljø:

  • Mere forfriskende effekt
  • Bedre bæredygtighed ved at reducere brugen af sølv
  • Reduceret vaskefrekvens

 

   
Mere information
OdloWARM
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Odlo Performance Women's Syntetisk Baselayer Top Crew - Violet
Din bedømmelse