Facebook Pixel
Henter data...

Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew - Sort

Varenummer
152022-15000 BL TOP Crew
På lager
Kun %1 tilbage
Brand
Fra 265,30  Kr. Normalpris 379,00  Kr.
Oversigt

152022-15000 BL TOP Crew

Fra Odlos varm-serie, her en mere slidstærk og hurtigtørrende baselayer, men knap så dyr som Merinould. 
Baselayer i 100% polyester, sidder ind til kroppen og føles dejlig blød mod huden.

Behagelig varm og behandlet med Odlo Effect, som hindrer svedlugt
Denne baselayer tørrer ekstrem hurtigt, og derfor har du næsten altid et tørt lag inderst mod huden.
Sveden transporteres til trøjens yderside, hvor varmen fra kroppen og vinden sørger for resten.
Kan anvendes alene eller med en T-shirt/trøje over.

Også fantastisk til skiferien, derhjemme eller til en gåtur i overgangsperioden

 

 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew - Sort

Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew i sort er en del af Odlo's varm-serie og er designet til at levere maksimal komfort og ydeevne under en bred vifte af forhold. Denne baselayer, fremstillet af 100% polyester, tilbyder en mere slidstærk og hurtigtørrende løsning sammenlignet med merinould, men til en mere overkommelig pris.

Komfort og Funktionalitet

Blød og Behagelig Mod Huden

Denne baselayer er lavet af 100% polyester, hvilket gør den både slidstærk og blød mod huden. Materialet sidder tæt til kroppen, hvilket sikrer en behagelig og tæt pasform. Den bløde tekstur føles dejlig mod huden, hvilket gør den ideel til daglig brug, uanset om du er på arbejde, dyrker sport eller blot nyder udendørs aktiviteter.

Effektiv Svedtransport

Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew er designet til hurtigt og effektivt at transportere sved væk fra kroppen. Sveden transporteres til trøjens yderside, hvor kroppens varme og vinden hjælper med at fordampe fugten. Dette sikrer, at du forbliver tør og komfortabel, selv under intens fysisk aktivitet. Denne funktion er afgørende for at opretholde komfort og ydeevne, især under krævende arbejdsforhold eller sportsaktiviteter.

Hurtigtørrende Materiale

En af de største fordele ved denne baselayer er dens evne til at tørre ekstremt hurtigt. Dette betyder, at du næsten altid har et tørt lag inderst mod huden, hvilket er vigtigt for at forhindre kulde og ubehag forårsaget af fugtige tøjlag. Den hurtigtørrende egenskab gør denne trøje ideel til aktiviteter, hvor du sveder meget eller bliver udsat for skiftende vejrforhold.

Odlo Effect: Modvirker Svedlugt

Antibakteriel Behandling

Odlo Effect er en antibakteriel behandling, der modvirker svedlugt ved at forhindre bakterievækst, som kan føre til dårlig lugt. Denne behandling sikrer, at trøjen forbliver frisk, selv efter lang tids brug. Det gør det muligt at bruge baselayeren over flere dage uden behov for hyppig vask, hvilket er ideelt for både arbejdere og sportsudøvere.

Alsidige Anvendelsesmuligheder

Perfekt til Håndværkere

Denne baselayer er ideel for håndværkere, som har et fysisk krævende arbejde og arbejder skiftevis ude og inde i skiftende temperaturer. Den holder dig varm, når det er koldt, og sikrer, at du ikke overophedes, når du arbejder i varmere omgivelser. Den tætsiddende pasform giver bevægelsesfrihed og sikrer, at trøjen bliver på plads, uanset hvor meget du bevæger dig.

Fremragende til Sport

Udover at være fremragende til arbejdsmæssige formål, er denne baselayer top også perfekt til sportsaktiviteter. Uanset om du dyrker alpinski, langrend, fodbold, cykling, løb eller andre former for hård fysisk aktivitet, vil denne trøje holde dig komfortabel og ydeevne på sit højeste. Den syntetiske fiber kombineret med avanceret teknologi gør den til en ideel beklædningsdel for sportsudøvere.

Ideel til Hverdagsbrug

Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew er ikke kun begrænset til arbejde og sport. Den er også fantastisk til hverdagsbrug, uanset om du er derhjemme, på en gåtur i overgangsperioden eller på skiferie. Dens alsidige design gør den til en praktisk og behagelig tilføjelse til enhver garderobe.

Køb hos Rockidan

Tilgængelighed

Du kan nemt købe Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew online hos Rockidan eller besøge vores fysiske butik i Aabenraa. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsbaselayers og andre beklædningsgenstande til både arbejde og sport.

Professionel Vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse eller model der er bedst for dig, er du altid velkommen til at kontakte Rockidan for vejledning. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte baselayer til dine behov. Ring til os på telefon 74613366 eller send en mail til mail@rockidan.dk for personlig rådgivning.

Fordele ved Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew

Komfort og Bevægelsesfrihed

En af de største fordele ved Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew er den komfort og bevægelsesfrihed, den tilbyder. Den tætsiddende pasform sikrer, at trøjen bliver på plads, mens det strækbare materiale følger dine bevægelser uden at begrænse dig. Dette gør den perfekt til dynamiske aktiviteter, både på arbejde og i sport.

Holdbarhed og Vedligeholdelse

Odlo er kendt for deres høje kvalitet og holdbare produkter, og denne baselayer er ingen undtagelse. De syntetiske materialer er slidstærke og modstandsdygtige overfor gentagen vask og slid, hvilket sikrer, at din trøje holder i lang tid. Den er også let at vedligeholde og kræver minimal pleje for at forblive i god stand.

Stilfuldt Design

Med sit elegante sorte design ser denne baselayer ikke kun godt ud, men præsterer også godt. Den kan nemt kombineres med andre sportstøj og arbejdstøj, hvilket gør den til en stilfuld og praktisk tilføjelse til din garderobe.

Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew i sort er et fremragende valg for mænd, der søger komfort og funktionalitet i deres arbejdstøj og sportstøj. Med dens hurtigtørrende materiale, avancerede svedtransport og antibakterielle behandling mod svedlugt, er denne trøje ideel til en bred vifte af aktiviteter. Besøg Rockidan online eller i vores butik for at finde din næste baselayer og oplev forskellen i kvalitet og komfort.

 

Anvendelse: Ude og inde
Type: Baselayer, langærmet
Køn: Herre
Fit: Regulær. Almindeligt ind til kroppen
Tøj lag: 1. lag/Baselayer
Sæson: Forår, efterår og vinter
Egenskaber: Hurtigtørrende, tætsiddende, anti svedlugt effekt
Materiale: 100% Polyester
Syninger: Flad
Anvendelsesområder:  Arbejde, golf, fritid, multisport, alpin og langrend
Temperaturområde: 10° til 25° grader. afhængig af aktivitet. Se yderligere nederst på siden

Bedst fra moderat til hårdt arbejde i temperaturområder:
Let arbejde 15°- -10° grader
Moderat arbejde 0 - -15° grader
Hårdt arbejde -12°--22° grader

X-LIGHT Holder kroppen tør på varme dage og intens aktivitet

LIGHT For optimal kropstemperatur hele året rundt under alle former for aktivitet.

WARM Giver Komfortabel varme i vinterkulden

X-WARM Isolerer, beskytter og varmer kroppen under ekstremt kolde vejrforhold

INNOVATIV BÆREDYGTIG OG YDERST EFFEKTIV LUGTKONTROLTEKNOLOGI

ZeroScent maksimerer dit velvære ved at minimere kropslugt. Antilugtteknologien er organisk baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene. Det eneste, du ikke gør, er at føle ildelugtende!

  • lugtkontrol
  • komfort hver dag
  • bæredygtig efterbehandling

Du kan ikke forbedre din præstation og holde dig i form uden at svede – det er helt sundt og naturligt. ZeroScent anti-lugt teknologi er organisk-baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene.

Du kan nyde ZeroScent især med den nye Blackcomb eller den nye Sports Underwear kollektion.

TREDOBBELT HANDLING

HeiQ Fresh SPQR triple-action styrer og eliminerer dårlig lugt fra starten. Kombinationen af disse 3 handlinger gør det muligt at angribe lugte, før de overhovedet dannes. Dette er processen:

  • Forringe bakteriers stofskifte
  • Fjernelse af bakterier takket være sølv-ion's antimikrobielle natur
  • Let udvaskning af lugten ved hjælp af den holdbare barrierefilm skabt af aminosukker omkring fiberen

LANGVARIG OG BÆREDYGTIG

Mens brugen af sølvioner er meget udbredt i tekstilindustrien, har HeiQ udviklet et biobaseret alternativ, som vi implementerede i vores ZeroScent-teknologi. Vi er endelig kommet med en formel, der er godt for både mennesker og miljø:

  • Mere forfriskende effekt
  • Bedre bæredygtighed ved at reducere brugen af sølv
  • Reduceret vaskefrekvens

 

   
Mere information
OdloWARM
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Odlo Men's Syntetisk Baselayer BL TOP Crew - Sort
Din bedømmelse