Facebook Pixel
Henter data...

Storch Fugepistol Pro 310 ml - 591630

Varenummer
803591630
På lager
Kun 1 tilbage
Brand
396,00  Kr.
Oversigt

Ved større fugeopgaver og hvis du vil have en fugepistil i mange år.
Større trykkraft 1:17, gummibelagt greb, trykstang med rusthæmmende belægning, kan også anvendes til højviskose materialer

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Fugepistol Pro 310 ml: Din Uundværlige Partner til Store Fugeopgaver

Introduktion til Storch Fugepistol Pro 310 ml

Når du står over for større fugeopgaver, er det afgørende at have et værktøj, der kan håndtere belastningen og levere præcise resultater hver gang. Storch Fugepistol Pro 310 ml er designet til netop dette formål. Denne fugepistol er ikke kun robust og pålidelig, men også udstyret med avancerede funktioner, der gør den til et uundværligt redskab for både professionelle håndværkere og dedikerede gør-det-selv entusiaster.

Ekstra Trykkraft for Effektiv Applikation

Optimal Trykkraft med Forholdet 1:17

En af de mest fremtrædende egenskaber ved Storch Fugepistol Pro er dens imponerende trykkraft med et forhold på 1:17. Dette betyder, at pistolen kan levere en kraftfuld og jævn strøm af fuge, selv når du arbejder med mere viskøse materialer. Denne øgede trykkraft gør det muligt at udføre større fugeopgaver effektivt og med minimal anstrengelse, hvilket sparer tid og energi.

Ergonomisk Design for Maksimal Komfort

Gummibelagt Greb for Bedre Kontrol

Storch Fugepistol Pro 310 ml er udstyret med et ergonomisk, gummibelagt greb, der sikrer optimal komfort og kontrol under brug. Dette design reducerer træthed i hånden og giver et sikkert og skridsikkert greb, hvilket er særligt vigtigt under længerevarende projekter. Den ergonomiske udformning gør det muligt at arbejde præcist og uden ubehag, hvilket resulterer i et mere professionelt finish.

Holdbarhed og Modstandsdygtighed

Trykstang med Rusthæmmende Belægning

Holdbarhed er en nøglefaktor, når det kommer til værktøj, der skal bruges hyppigt og under krævende forhold. Storch Fugepistol Pro er konstrueret med en trykstang, der har en rusthæmmende belægning. Denne egenskab forlænger værktøjets levetid betydeligt ved at beskytte mod korrosion og slid, selv ved intensiv brug. Dette sikrer, at din fugepistol forbliver i top stand i mange år fremover.

Alsidighed i Materialeanvendelse

Kompatibilitet med Højviskose Materialer

Storch Fugepistol Pro 310 ml er designet til at håndtere et bredt spektrum af fuge- og tætningsmaterialer, herunder højviskose materialer. Dette gør den ekstremt alsidig og anvendelig til en række forskellige projekter, fra tætningsopgaver i badeværelset til mere specialiserede byggeprojekter. Uanset hvilken type materiale du arbejder med, kan du stole på, at denne fugepistol leverer konsistente og pålidelige resultater.

Køb Storch Fugepistol Pro Online eller i Butik

Du kan nemt købe Storch Fugepistol Pro 310 ml online hos Rockidan eller besøge Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Ved at handle online får du den bekvemmelighed, det er at få produktet leveret direkte til din dør, mens et besøg i butikken giver dig mulighed for at se og vurdere produktet, før du køber det. Uanset hvilken metode du vælger, kan du være sikker på at få et kvalitetsprodukt, der lever op til dine forventninger.

Professionel Vejledning og Support

Hos Rockidan prioriteres kundeservice højt. Hvis du har spørgsmål om Storch Fugepistol Pro 310 ml eller har brug for vejledning til dit fugeprojekt, står Rockidans team af eksperter klar til at hjælpe. Du kan få vejledning ved at ringe til dem på telefon 74613366 eller sende en e-mail til mail@rockidan.dk. Uanset om du har brug for tekniske detaljer om produktet eller rådgivning om, hvordan du bedst udfører din fugeopgave, kan du stole på Rockidan til at give dig de nødvendige svar og support.

Fordele ved at Vælge Storch Fugepistol Pro

Storch Fugepistol Pro 310 ml er ikke bare et værktøj; det er en investering i kvalitet og præcision. Her er nogle af de væsentligste fordele ved at vælge denne fugepistol:

  • Ekstra Trykkraft: Effektiv applikation af selv de mest viskose materialer.
  • Komfort: Ergonomisk, gummibelagt greb reducerer håndtræthed og giver bedre kontrol.
  • Holdbarhed: Trykstang med rusthæmmende belægning sikrer lang levetid og robusthed.
  • Alsidighed: Kan anvendes til en bred vifte af fuge- og tætningsmaterialer.
  • Tilgængelighed: Let at købe både online og i fysisk butik med mulighed for professionel vejledning.

Når det kommer til at vælge det rigtige værktøj til store fugeopgaver, er Storch Fugepistol Pro 310 ml et fremragende valg. Med sin kombination af avancerede funktioner, ergonomisk design og robust konstruktion, kan du være sikker på at opnå et professionelt resultat hver gang. Uanset om du er professionel håndværker eller hobbyist, vil dette værktøj hjælpe dig med at udføre dine fugeopgaver med større lethed og præcision. Glem ikke at besøge Rockidan eller kontakte dem for yderligere vejledning og support.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Storch Fugepistol Pro 310 ml - 591630
Din bedømmelse