Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER PRO profilpensel 17mm 92117

Varenummer
00605049
På lager
Brand
52,00  Kr.
Oversigt

PRO profil pensel

Til alle typer maling og lak. Spidset børstehoved til præcisions arbejde. Maler præcist, afdækning kan ofte undgås. Unikke fibre med høj kapacitet. Træskaft.

Anvendelse:
  • Maling af vinduer
  • 17 mm

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

PRO Profil Pensel er et uvurderligt værktøj til en bred vifte af maler- og lakeringsprojekter. Denne pensel er alsidig og designet til brug med alle typer maling og lak. Med sit spidse børstehoved giver den dig mulighed for præcisionsarbejde og professionelle resultater. Den unikke kombination af høj kapacitet og præcision gør det ofte muligt at undgå omfattende afdækning.

PRO Profil Pensel har et træskaft, der giver en behagelig følelse i hånden og gør det nemt at styre penslen under arbejdet.

Anvendelsesområder for PRO Profil Pensel inkluderer:

Maling af vinduer: Denne pensel er ideel til maling af vinduer, hvor præcision og nøjagtighed er nøglen til et professionelt resultat. Det spidse børstehoved gør det muligt at male omkring sprosser og i smalle områder.

Med en bredde på 17 mm kan PRO Profil Pensel håndtere en række malingsopgaver, der kræver præcision. Den er et uundværligt værktøj for både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster, der stræber efter at opnå en imponerende finish i deres projekter.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER PRO profilpensel 17mm 92117
Din bedømmelse