Facebook Pixel
Henter data...

Slibemåtte Fin - 470403

Varenummer
803470403
På lager
Brand
16,00  Kr.
Oversigt
  • Fin K1
  • Slibesvamp Blå
  • 120 x 98 x 13 mm

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

K1 Slibesvamp: Fleksibilitet og Effektivitet i Ét

K1 slibesvampen er et alsidigt værktøj designet til at tilpasse sig underlaget og gøre slibeopgaver nemmere og mere effektive. Lad os udforske, hvorfor denne slibemåtte er et uundværligt redskab:

Blød Skumkonstruktion for Tilpasning

Den bløde skumkonstruktion af K1 slibesvampen giver den en let og fleksibel karakter, der gør den ideel til at tilpasse sig forskellige overflader. Dette gør den særligt velegnet til anvendelse på vanskeligt tilgængelige områder, hvor traditionelle slibeinstrumenter kan være begrænsede.

Enkel og Effektiv Anvendelse

Med K1 slibesvampen behøver du ikke længere bekymre dig om at holde styr på sandpapiret på en slibeklods. Den lette og fleksible konstruktion gør slibeopgaver mere bekvemme og mindre tidskrævende, hvilket resulterer i et mere ensartet resultat.

Økonomisk og Miljøvenlig

En af de største fordele ved K1 slibesvampen er dens genanvendelighed. Efter brug kan du nemt skylle slibemåtten af med vand og genbruge den, hvilket ikke kun sparer penge, men også reducerer affald og bidrager til en mere bæredygtig praksis.

Ideel Til Vanskeligt Tilgængelige Opgaver

K1 slibesvampen er særligt velegnet til arbejde på vanskeligt tilgængelige steder, såsom slibning af stol- og bordben. Med dens voluminøse greb giver den dig kontrol og stabilitet, hvilket resulterer i en smuk og ensartet slibning hele vejen rundt.

Med dimensioner på 120 x 98 x 13 mm er K1 slibesvampen det ideelle værktøj til opgaver, hvor fleksibilitet og effektivitet er afgørende. Uanset om du er professionel håndværker eller gør-det-selv-entusiast, vil K1 slibesvampen gøre dine slibeopgaver lettere og mere tilfredsstillende.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Slibemåtte Fin - 470403
Din bedømmelse