Facebook Pixel
Henter data...

Rullespandposer - 46101

Varenummer
80646101
På lager
Brand
Specialpris 56,25  Kr. Normalpris 79,00  Kr.
Oversigt
  • Passer til 12 liter rullespand
  • 50 x 56 cm
  • 30 µ

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Rullespandposer fra Schuller er en praktisk tilføjelse til din malerudstyrssamling. Her er nogle nøglefunktioner ved disse poser:

  1. Passer til 12 Liter Rullespand: Disse poser er designet til at passe perfekt til en 12 liters rullespand. Dette gør det nemt at placere posen i spanden og bruge den som en liner. Når malerarbejdet er færdigt, kan du blot fjerne posen med snavs og malingrester, hvilket gør oprydningen enkel og problemfri.

  2. Størrelse: Hver pose måler 50 x 56 cm, hvilket giver tilstrækkelig plads til at rumme snavs og malingaffald fra malerarbejdet. Poserne har en tykkelse på 30 µ, hvilket gør dem holdbare og modstandsdygtige over for gennemtrængning.

  3. Effektiv Oprydning: Brug af rullespandposer gør oprydningen af malerudstyr og værktøjer meget lettere. Når du er færdig med at male, fjerner du blot posen med snavs og smide den væk, hvilket eliminerer behovet for at rengøre rullespanden.

Disse rullespandposer fra Schuller er en bekvem og tidsbesparende løsning, der hjælper med at holde dit malerarbejdsområde rent og organiseret. De er ideelle til både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster, der ønsker at forenkle deres malerprojekter.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullespandposer - 46101
Din bedømmelse