Facebook Pixel
Henter data...

Rullespandposer - 46101

Varenummer
80646101
På lager
Brand
Specialpris 56,25  Kr. Normalpris 79,00  Kr.
Oversigt
  • Passer til 12 liter rullespand
  • 50 x 56 cm
  • 30 µ

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Forenkl dine malerprojekter med Schuller Rullespandposer

At have det rigtige udstyr til rådighed kan gøre en enorm forskel i enhver malerproces. Schuller rullespandposer er en praktisk tilføjelse til din malerudstyrssamling, der kan gøre oprydningen til en leg. Lad os se nærmere på, hvad der gør disse poser til en uundværlig ressource for både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster.

Passer til 12 Liter Rullespand

En af de største fordele ved Schuller rullespandposer er deres perfekte pasform til en 12 liters rullespand. Denne designmæssige nøjagtighed betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om posens stabilitet eller pasform, når du arbejder. Det er let at placere posen i spanden, hvilket gør den klar til brug som en liner. Og når malerarbejdet er færdigt, er det ligeså nemt at fjerne posen med al snavs og malingrester, hvilket gør oprydningen til en simpel og problemfri proces.

Størrelse og Holdbarhed

Hver rullespandpose måler 50 x 56 cm, hvilket giver rigelig plads til at rumme snavs og malingaffald fra enhver maleropgave. Denne størrelse sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om posens kapacitet, selv under større projekter. Desuden har poserne en tykkelse på 30 µ, hvilket gør dem ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for gennemtrængning. Dette betyder, at du kan arbejde effektivt uden at skulle bekymre dig om posens integritet.

Effektiv Oprydning

Når det kommer til malerarbejde, er oprydning ofte en af de mindre ønskværdige opgaver. Men med Schuller rullespandposer bliver oprydningen en leg. Når du er færdig med at male, fjerner du blot posen med alt snavs og smider den væk. Dette eliminerer behovet for at bruge tid og energi på at rengøre rullespanden, hvilket giver dig mere tid til at nyde resultatet af dit arbejde.

Schuller rullespandposer er en bekvem og tidsbesparende løsning, der hjælper med at holde dit malerarbejdsområde rent og organiseret. Deres perfekte pasform til en 12 liters rullespand, kombineret med deres generøse størrelse og holdbarhed, gør dem ideelle til enhver maleropgave, uanset om det er en lille gør-det-selv-opgave eller et større professionelt projekt. Så næste gang du skal male, skal du sørge for at have Schuller rullespandposer ved din side for at gøre oprydningen til en leg.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullespandposer - 46101
Din bedømmelse