Facebook Pixel
Henter data...

Rullebakke 24,5x29,5cm - 191618

Varenummer
803191618
På lager
Brand
22,00  Kr.
Oversigt
  • 24,5 x 29,5 cm
  • Kunststof
  • Blå

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch's rullebakke med dimensionerne 24,5 x 29,5 cm er et nyttigt værktøj til malerprojekter. Her er nogle nøgleegenskaber ved denne rullebakke:

  1. Praktisk Størrelse: Denne rullebakke har den ideelle størrelse til at rumme en malerrulle og en passende mængde maling. Dette gør det nemt at dyppe malerrullen i malingen og rulle den ud på overfladen uden at spilde for meget maling.

  2. Holdbar Konstruktion: Rullebakken er lavet af holdbart kunststof, der kan modstå belastningen fra maling. Den er designet til at være slidstærk og kan bruges gentagne gange uden problemer.

  3. Farvekodet: Rullebakken er blå, hvilket gør den nem at genkende og adskille fra eventuelle andre bakker eller redskaber på din arbejdsplads. Dette hjælper med at organisere dit malerudstyr.

  4. Forskellige Anvendelser: Denne rullebakke er velegnet til brug med forskellige typer maling og er ideel til malerprojekter på vægge, lofter og andre overflader.

Storch's rullebakke er et praktisk værktøj, der hjælper med at lette din malerproces. Den er nem at bruge og gør det lettere at holde styr på malingen under dit projekt. Den holdbare konstruktion sikrer, at du kan bruge den i flere malerprojekter fremover.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullebakke 24,5x29,5cm - 191618
Din bedømmelse