Facebook Pixel
Henter data...

Rullebakke 24,5x29,5cm - 191618

Varenummer
803191618
På lager
Brand
22,00  Kr.
Oversigt
  • 24,5 x 29,5 cm
  • Kunststof
  • Blå

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Optimer dit Malerarbejde med Storch's 24,5 x 29,5 cm Rullebakke

At have det rette udstyr er afgørende for enhver maleropgave, og Storch's 24,5 x 29,5 cm rullebakke er et nyttigt værktøj, der kan gøre din malerproces mere effektiv. Lad os udforske nogle af nøgleegenskaberne ved denne praktiske rullebakke.

Praktisk Størrelse

Storch's rullebakke er designet med den ideelle størrelse til at rumme en malerrulle og en passende mængde maling. Med dimensionerne på 24,5 x 29,5 cm får du nok plads til at arbejde uden at spilde for meget maling. Denne optimale størrelse gør det nemt at dyppe malerrullen i malingen og rulle den ud på overfladen jævnt og effektivt.

Holdbar Konstruktion

Holdbarhed er afgørende, når det kommer til malerudstyr, og Storch's rullebakke skuffer ikke på dette område. Den er fremstillet af robust kunststof, der kan modstå belastningen fra maling og gentagne brug. Uanset hvor mange malerprojekter du kaster dig ud i, kan du regne med, at denne rullebakke holder, så du kan fokusere på dit arbejde uden at bekymre dig om udstyrets holdbarhed.

Farvekodet

En ekstra fordel ved Storch's rullebakke er dens blå farve, der gør den nem at genkende og adskille fra eventuelle andre bakker eller redskaber på din arbejdsplads. Den farvekodede funktion hjælper med at organisere dit malerudstyr og sikrer, at du altid kan finde den rigtige bakke til dit projekt uden besvær.

Forskellige Anvendelser

Storch's 24,5 x 29,5 cm rullebakke er alsidig og velegnet til brug med forskellige typer maling. Uanset om du maler vægge, lofter eller andre overflader, kan denne rullebakke opfylde dine behov og gøre din malerproces mere smidig og effektiv.

Storch's rullebakke er et praktisk værktøj, der hjælper med at lette din malerproces. Med dens praktiske størrelse, holdbare konstruktion, farvekodede design og alsidighed er denne rullebakke et uundværligt redskab for både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster. Så næste gang du står over for et malerprojekt, skal du sørge for at have Storch's rullebakke ved din side for at optimere din arbejdsproces.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullebakke 24,5x29,5cm - 191618
Din bedømmelse