Facebook Pixel
Henter data...

Klinge 65mm - 350875

Varenummer
803350875
På lager
Brand
256,00  Kr.
Oversigt
  • 65 mm klinge

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

En klinge til en 65 mm farveskraber fra Storch er en bred og kraftig klinge, der bruges til at fjerne maling, lak eller andre belægninger fra overflader på en hurtig og effektiv måde. Med en bredde på 65 mm kan denne klinge dække større områder med hvert træk, hvilket gør den ideel til projekter, hvor produktivitet og effektivitet er vigtige.

Nøgleegenskaber ved en 65 mm klinge inkluderer:

  • Ekstra Bred Overflade: Denne klinge har en bredde på 65 mm, hvilket gør den velegnet til store og omfattende malingsfjernelsesprojekter.

  • Effektiv Fjernelse: Klingens skarpe kanter og bredde gør det lettere at fjerne maling og belægninger fra en række forskellige overflader.

  • Velegnet til Større Overflader: Den er ideel til brug på vægge, lofter, gulve og andre store overflader, hvor en bred klinge kan øge produktiviteten.

  • Kvalitetsprodukt fra Storch: Storch er kendt for at producere pålideligt værktøj og tilbehør til maler- og byggeindustrien, og denne klinge er ingen undtagelse.

Når du har brug for at arbejde på store projekter eller ønsker at fjerne maling og belægninger effektivt, kan en 65 mm klinge til din farveskraber være et vigtigt værktøj. Det er en pålidelig og effektiv komponent, der kan hjælpe dig med at opnå professionelle resultater på store overflader.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Klinge 65mm - 350875
Din bedømmelse