Facebook Pixel
Henter data...

Hobbykniv klinger bred 356371

Varenummer
803356371
På lager
Brand
63,00  Kr.
Oversigt
 • 18 mm
 • 10 stk. blade til hobbyknive

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Hobbykniv Klinger Bred: Den Perfekte Løsning til Præcisionsarbejde

Introduktion til Storch Hobbykniv Klinger

Når det kommer til præcisionsarbejde og skæreopgaver, er det vigtigt at have det rigtige værktøj. Storch Hobbykniv Klinger Bred er designet til at levere præcise og rene snit hver gang. Disse 18 mm klinger er ideelle for både professionelle håndværkere og gør-det-selv entusiaster. Med et sæt på 10 stk. blade og en praktisk opbevaringsæske, er dette produkt en uundværlig del af ethvert værktøjssæt.

Egenskaber ved Storch Hobbykniv Klinger

18 mm Klinger for Effektiv Skæring

Storch Hobbykniv Klinger Bred er 18 mm brede, hvilket giver en større skæreflade og dermed mere effektiv skæring. Disse klinger er designet til at kunne håndtere en række forskellige materialer, herunder papir, karton, plastik og tynde metalplader. Deres bredde gør dem særligt velegnede til større og mere krævende skæreopgaver.

Fordele ved 18 mm Klinger

 • Effektiv Skæring: Den brede skæreflade sikrer hurtigere og mere effektive snit.
 • Allround Anvendelse: Kan bruges til en lang række materialer, hvilket gør dem alsidige.
 • Stabilitet: Den større bredde giver øget stabilitet under skæring, hvilket forbedrer præcisionen.

Sæt med 10 Stk. Blad

Med Storch Hobbykniv Klinger får du et sæt med 10 stk. blade, hvilket sikrer, at du altid har en skarp klinge ved hånden. Disse blade er nemme at udskifte, hvilket betyder, at du hurtigt kan fortsætte arbejdet uden unødige afbrydelser.

Fordele ved Sæt med 10 Blad

 • Klar til Brug: Altid have ekstra blade klar, hvilket minimerer nedetid.
 • Nem Udskiftning: Hurtig og nem udskiftning af blade for øget produktivitet.
 • Kosteffektiv: Et sæt med 10 blade er en omkostningseffektiv løsning, der sikrer, at du får mest muligt for pengene.

Praktisk Opbevaringsæske

Bladene leveres i en praktisk opbevaringsæske, der gør det nemt at holde styr på dem og sikre, at de er beskyttet, når de ikke er i brug. Denne æske er kompakt og nem at opbevare i din værktøjskasse eller på arbejdspladsen.

Fordele ved Praktisk Opbevaringsæske

 • Organisering: Holder dine blade organiserede og nemme at finde.
 • Beskyttelse: Beskytter bladene mod skader og holder dem skarpe længere.
 • Mobilitet: Let at tage med sig og opbevare i værktøjskassen eller lommen.

Anvendelsesområder

Professionelt Håndværk

For professionelle håndværkere er præcision og effektivitet afgørende. Storch Hobbykniv Klinger Bred er ideelle til en række professionelle anvendelser, herunder byggeri, installation og reparation. Deres skarphed og holdbarhed sikrer, at de kan klare selv de mest krævende opgaver.

Eksempel: Byggeri og Installation

I bygge- og installationsbranchen er der ofte behov for præcise og rene snit. Med Storch Hobbykniv Klinger Bred kan håndværkere skære gennem materialer som gipsplader, tæpper og vinylgulve med lethed og præcision.

Gør-Det-Selv Projekter

For gør-det-selv entusiaster er det vigtigt at have værktøj, der er nemt at bruge og giver professionelle resultater. Storch Hobbykniv Klinger Bred er perfekte til hjemmearbejdsprojekter, hvad enten det drejer sig om håndværk, modelbygning eller renovering.

Eksempel: Hjemmeprojekter

Uanset om du arbejder på en hjemmeopgradering eller et hobbyprojekt, sikrer Storch Hobbykniv Klinger Bred, at du får rene og præcise snit. Dette gør dem ideelle til projekter som tapetsering, montering af gulve og fremstilling af modeller.

Kunst og Håndværk

For kunstnere og håndværkere er præcision afgørende. Storch Hobbykniv Klinger Bred leverer den nødvendige skarphed og kontrol, der kræves for at skabe detaljerede og præcise skæringer i forskellige materialer.

Eksempel: Kunst og Håndværk

I kunst- og håndværksprojekter, hvor detaljer og præcision er nøglen, er Storch Hobbykniv Klinger Bred det perfekte værktøj. De kan bruges til at skære detaljerede mønstre i papir, stof og andre materialer, hvilket sikrer, at dine projekter ser professionelle ud.

Køb Storch Hobbykniv Klinger hos Rockidan

Du kan nemt købe Storch Hobbykniv Klinger Bred online hos Rockidan eller besøge Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Ved at handle online får du den bekvemmelighed, det er at få produktet leveret direkte til din dør, mens et besøg i butikken giver dig mulighed for at se og vurdere produktet, før du køber det.

Få Professionel Vejledning

Hos Rockidan prioriterer vi kundeservice højt. Hvis du har spørgsmål om valg og anvendelse af Storch Hobbykniv Klinger Bred, står vores team af eksperter klar til at hjælpe. Du kan få vejledning ved at ringe til os på telefon 74613366 eller sende en e-mail til mail@rockidan.dk. Uanset om du har brug for tekniske detaljer om produktet eller rådgivning om, hvordan du bedst udfører dit projekt, kan du stole på Rockidan til at give dig de nødvendige svar og support.

Storch Hobbykniv Klinger Bred 18 mm er det perfekte valg for dem, der ønsker præcision, effektivitet og holdbarhed i deres skærearbejde. Med et sæt på 10 stk. blade og en praktisk opbevaringsæske, er disse klinger ideelle til både professionelle og gør-det-selv projekter. Besøg Rockidan eller kontakt os for yderligere vejledning og support.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Hobbykniv klinger bred 356371
Din bedømmelse