Facebook Pixel
Henter data...

Odlo Women's Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants - Sort

Varenummer
110831-15000 SUW Bottom NATUR
På lager
Kun %1 tilbage
Brand
Fra 525,00  Kr. Normalpris 750,00  Kr.
Oversigt

Odlo´s SUW (Sports Underwear) 100% Merinould TIL DEN KOLDE TID
Det bedste af det bedste.
Lavet af det måske pt. fineste 100% merinould på markedet, superblød mod huden. Sidder ind til kroppen og er temperaturregulerende.

Denne kvalitet af merinould er ideel som basislag til næsten alle forhold.
Anvendes fra almindelig til moderat arbejde, hvor man bevæger sig ude og inde eller kortvarigt hårdt arbejde
Lugter ikke af sved pga. uldens vedvarende antibakteriel egenskaber

 

 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Odlo Women's Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants - Sort

Odlo Women's Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants er det ultimative valg for kvinder, der ønsker at holde sig varme og komfortable i koldt vejr. Disse bukser, lavet af den fineste 100% merinould, tilbyder en uovertruffen kombination af blødhed, temperaturregulering og lugtmodstand, hvilket gør dem ideelle som basislag under en bred vifte af udendørs aktiviteter.

Egenskaber og Fordele

Superblød Merinould

Odlo's baselayer pants er fremstillet af noget af det fineste 100% merinould på markedet. Merinould er kendt for sin utrolig bløde tekstur, som føles behagelig mod huden og forhindrer irritation, selv ved langvarig brug. Denne kvalitet gør disse bukser perfekte til at have på hele dagen, uanset hvor aktiv du er.

Temperaturregulerende

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved merinould er dens evne til at regulere kropstemperaturen. Merinould isolerer effektivt mod kulde ved at fange varm luft i fibrene, men tillader samtidig huden at ånde. Dette betyder, at du kan holde dig varm uden at overophede, hvilket er ideelt til både stillesiddende og moderat fysisk aktivitet i kolde omgivelser.

Antibakterielle Egenskaber

Merinould har naturlige antibakterielle egenskaber, som forhindrer lugtforårsagende bakterier i at formere sig. Dette betyder, at du kan bære bukserne i længere perioder uden at bekymre dig om svedlugt. Denne egenskab er især nyttig under længere udendørs eventyr eller rejser, hvor det ikke altid er muligt at skifte tøj regelmæssigt.

Anvendelsesområder

Udendørs Aktiviteter

Odlo Women's Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants er ideelle til en bred vifte af udendørs aktiviteter. Uanset om du går på vandreture, løber, cykler eller deltager i vintersport, vil disse bukser holde dig varm og komfortabel. Deres evne til at regulere temperaturen og modstå lugt gør dem til et fremragende valg for langvarig brug i skiftende vejrforhold.

Daglig Brug

Disse bukser er også perfekte til daglig brug i koldt vejr. Deres bløde og komfortable pasform gør dem velegnede til at have på under almindeligt tøj, hvilket giver et ekstra lag af varme uden at føles klodsede. Uanset om du pendler til arbejde, løber ærinder eller tilbringer tid udendørs med familie og venner, vil du sætte pris på den ekstra komfort og varme, de tilbyder.

Design og Komfort

Tæt Pasform

Odlo's baselayer pants er designet til at sidde tæt ind til kroppen, hvilket sikrer, at de effektivt kan regulere temperaturen og holde dig varm. Den tætte pasform betyder også, at de let kan bæres under andre lag uden at føles omfangsrige eller begrænse bevægelsen.

Alsidig Stil

Den klassiske sorte farve og minimalistiske design gør disse bukser alsidige og nemme at kombinere med andre stykker tøj. De kan bæres under sportstøj, fritidstøj eller som en del af et lag-på-lag system til udendørs eventyr.

Pleje og Vedligeholdelse

Let at Pleje

Merinould er naturligt smudsafvisende og kræver derfor mindre hyppig vask end andre materialer. Når det er nødvendigt at vaske bukserne, anbefales det at bruge en skånsom uldvask på en lav temperatur for at bevare uldens naturlige egenskaber. Tør dem fladt for at undgå at strække materialet.

Odlo Women's Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants er et fremragende valg for kvinder, der søger komfort, varme og funktionalitet i koldt vejr. Med deres superbløde merinould, temperaturregulerende egenskaber og naturlige antibakterielle egenskaber tilbyder disse bukser alt, hvad du behøver for at holde dig varm og komfortabel under en bred vifte af aktiviteter. Uanset om du er på vandretur, løber eller blot nyder en dag ude i kulden, vil disse baselayer pants være en pålidelig og behagelig følgesvend.

For mere information og køb, besøg Rockidan online eller i Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Få vejledning hos Rockidan på telefon 74613366 eller på mail mail@rockidan.dk. 

Anvendelse: Ude, koldt vejr
Type: Baselayer, underdel
Køn: Herre
Fit: Regulær. Almindeligt ind til kroppen
Tøj lag: 1. lag/Baselayer
Sæson: Forår, efterår og vinter
Egenskaber: Kropstemperatur-regulerende, varmer når fugtig, antibakteriel
Materiale: 100% Merinould
Syninger: Flad
Anvendelsesområder:  Arbejde, golf, fritid, multisport, alpin og langrend
Temperaturområde: 10° til 25° grader. afhængig af aktivitet. Se yderligere nederst på siden

Bedst fra let til moderat arbejde i temperaturer i temperaturområde:
Let arbejde 15°- -10° grader
Moderat arbejde 0 - -15° grader
Hårdt arbejde -12°--22° grader

X-LIGHT Holder kroppen tør på varme dage og intens aktivitet

LIGHT For optimal kropstemperatur hele året rundt under alle former for aktivitet.

WARM Giver Komfortabel varme i vinterkulden

X-WARM Isolerer, beskytter og varmer kroppen under ekstremt kolde vejrforhold

INNOVATIV BÆREDYGTIG OG YDERST EFFEKTIV LUGTKONTROLTEKNOLOGI

ZeroScent maksimerer dit velvære ved at minimere kropslugt. Antilugtteknologien er organisk baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene. Det eneste, du ikke gør, er at føle ildelugtende!

  • lugtkontrol
  • komfort hver dag
  • bæredygtig efterbehandling

Du kan ikke forbedre din præstation og holde dig i form uden at svede – det er helt sundt og naturligt. ZeroScent anti-lugt teknologi er organisk-baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene.

Du kan nyde ZeroScent især med den nye Blackcomb eller den nye Sports Underwear kollektion.

TREDOBBELT HANDLING

HeiQ Fresh SPQR triple-action styrer og eliminerer dårlig lugt fra starten. Kombinationen af disse 3 handlinger gør det muligt at angribe lugte, før de overhovedet dannes. Dette er processen:

  • Forringe bakteriers stofskifte
  • Fjernelse af bakterier takket være sølv-ion's antimikrobielle natur
  • Let udvaskning af lugten ved hjælp af den holdbare barrierefilm skabt af aminosukker omkring fiberen

LANGVARIG OG BÆREDYGTIG

Mens brugen af sølvioner er meget udbredt i tekstilindustrien, har HeiQ udviklet et biobaseret alternativ, som vi implementerede i vores ZeroScent-teknologi. Vi er endelig kommet med en formel, der er godt for både mennesker og miljø:

  • Mere forfriskende effekt
  • Bedre bæredygtighed ved at reducere brugen af sølv
  • Reduceret vaskefrekvens

 

   
Mere information
OdloWARM
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Odlo Women's Natural 100% Merino Warm Baselayer Pants - Sort
Din bedømmelse