Facebook Pixel
Henter data...

Afdækningstape SunCore Pro 36mm x 50m - 45467

Varenummer
806045467
På lager
Brand
100,00  Kr.
Oversigt

Tynd og glat original Washi papir fra Japan. Giver skarpe kanter og fine linjer, meget høj vandbestandighed. Til glatte, sarte overflader. Enkeltvis pakket med etiket

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Afdækningstape med Krepe- eller Glat Papirbærer: Perfekt til Maling og Dekoration

Afdækningstape med bærermateriale af krepe- eller glat papir er den ideelle løsning til maling og dekoration. Denne type tape er alsidig og egner sig til forskellige projekter. Her er nogle af dens vigtigste egenskaber:

Passer til Alle Malinger og Lakker: Uanset om du bruger vandbaserede eller opløsningsmiddelbaserede malinger og lakker, kan afdækningstape med krepe- eller glat papirbærer klare opgaven. Den sikrer, at malingen forbliver præcist, hvor du ønsker det.

Enkel Anvendelse: Denne tape er nem at påføre på forskellige overflader, hvilket gør den velegnet til både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster. Den hjælper med at skabe skarpe og præcise kanter i dine projekter.

Fleksibel og Holdbar: Afdækningstape med papirbærer er fleksibel nok til at tilpasse sig forskellige overflader og former, samtidig med at den er holdbar og pålidelig.

Uanset om du maler vægge, udfører dekorative projekter eller gør dig klar til en makeover, er afdækningstape med krepe- eller glat papirbærer en uvurderlig hjælper, der sikrer, at dit arbejde bliver præcist og professionelt udført.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Afdækningstape SunCore Pro 36mm x 50m - 45467
Din bedømmelse