Facebook Pixel
Henter data...

Odlo Men's Natural 100% Merino Warm top Baselayer - Sort

Varenummer
110812-15001L BL TOP Crew - Sort
Ikke på lager
Kun %1 tilbage
Brand
Oversigt

110812-1500 BL Top Crew 

Det bedste af det bedste, køler om sommeren og varmer om vinteren.

Lavet af det pt. måske fineste 100% Merinould på markedet, varm, superblød mod huden og kroppen. Kan ”ånde” optimalt.
Sidder ind til kroppen, er temperaturregulerende og ved hjælp af uldens naturlige antibakterielle egenskaber,  hindrer den også svedlugt i hele dens ”levetid”

Kan anvendes alene, med en T-shirt eller varm trøje

Denne kvalitet af Merinould er ideel som basislag ved almindelig til moderat arbejde, hvor man bevæger sig ude og inde.

PS. Skal man have kun have én beklædningsgenstand, så er det denne

 

   

Billigst på PriceRunner

Odlo Men's Natural 100% Merino Warm Top Baselayer - Sort

Det Bedste af Det Bedste

Odlo Men's Natural 100% Merino Warm top Baselayer er en ultimativ beklædningsgenstand designet til at yde komfort og funktionalitet under alle forhold. Dette baselayer er skabt af den fineste 100% Merinould på markedet, som tilbyder enestående varme og blødhed mod huden. Uanset om du befinder dig i kolde vintermåneder eller varme sommerdage, vil dette baselayer sikre, at du har den optimale temperaturregulering.

Køler om Sommeren og Varmer om Vinteren

Merinouldens naturlige egenskaber gør denne top til en alsidig beklædningsgenstand, der kan bruges året rundt. Om vinteren holder den dig varm ved at isolere og bevare kropsvarmen, mens den om sommeren køler ved at trække fugt væk fra huden og lade den fordampe. Denne temperaturregulerende egenskab gør den perfekt til aktiviteter i varierende vejrforhold.

Unikke Egenskaber

Superblød og Åndbar

Odlo Men's Natural 100% Merino Warm top Baselayer er utrolig blød og behagelig mod huden. Den fineste Merinould, som bruges i denne top, sikrer en luksuriøs følelse, samtidig med at den er åndbar og tillader kroppen at ”ånde” optimalt. Denne åndbarhed hjælper med at forhindre overophedning og holder dig tør, selv under intens fysisk aktivitet.

Temperaturregulerende

Denne top sidder tæt ind til kroppen og fungerer som en effektiv temperaturregulator. Den hjælper med at bevare en stabil kropstemperatur, hvilket er essentielt for at opretholde komfort og ydeevne under skiftende vejrforhold. Uanset om du er på vandretur, står på ski, eller bare nyder en dag udendørs, vil denne top sikre, at du føler dig godt tilpas.

Antibakterielle Egenskaber

En af de bemærkelsesværdige fordele ved Merinould er dens naturlige antibakterielle egenskaber. Disse egenskaber hjælper med at forhindre svedlugt, hvilket betyder, at du kan bruge denne top i længere perioder uden at bekymre dig om ubehagelige lugte. Dette gør den ideel til langvarige aktiviteter og rejser, hvor vaskemuligheder kan være begrænsede.

Alsidig Brug

Kan Anvendes Alene eller som Lag

Odlo Men's Natural 100% Merino Warm top Baselayer er yderst alsidig og kan anvendes på flere måder. Den kan bæres alene som en let og komfortabel top, eller den kan bruges som et basislag under en T-shirt eller en varm trøje for ekstra isolering. Denne fleksibilitet gør den til et uundværligt stykke tøj i enhver garderobe, især for dem, der nyder udendørs aktiviteter.

Ideel til Moderat Arbejde

Denne kvalitet af Merinould er ideel som basislag ved almindeligt til moderat arbejde, hvor man bevæger sig både ude og inde. Den er perfekt til aktiviteter som vandring, cykling, skiløb, og endda til daglig brug i koldere klimaer. Den lette og åndbare konstruktion gør, at du kan bevæge dig frit og komfortabelt i alle situationer.

En Uundværlig Beklædningsgenstand

En Beklædningsgenstand Du Skal Have

Hvis du kun skal have én beklædningsgenstand til alle sæsoner, så er det denne. Odlo Men's Natural 100% Merino Warm top Baselayer er den perfekte kombination af komfort, funktionalitet og stil. Dens evne til at tilpasse sig forskellige vejrforhold og dens holdbare kvalitet gør den til en investering, der vil betale sig mange gange over.

Køb Online eller Besøg Os

Tilgængelighed

Du kan købe Odlo Men's Natural 100% Merino Warm top Baselayer online hos Rockidan eller besøge Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til både indendørs og udendørs brug.

Få Professionel Vejledning

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge de rigtige produkter til dine behov, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig på telefon 74613366 eller via email på mail@rockidan.dk. Vi ser frem til at assistere dig med dine køb og sikre, at du får den bedste oplevelse.

Afsluttende Bemærkninger

Odlo Men's Natural 100% Merino Warm top Baselayer er en top, der kombinerer det bedste af komfort og funktionalitet. Med dens temperaturregulerende og antibakterielle egenskaber, samt dens superbløde følelse, er den en beklædningsgenstand, du vil elske at have i din garderobe. Gør dit næste udendørs eventyr mere behageligt med denne fantastiske top fra Odlo. 

Anvendelse: Ude
Type: Baselayer, langærmet
Køn: Herre
Fit: Regulær. Almindeligt ind til kroppen
Halsudskæring: Rund
Tøj lag: 1. lag/Baselayer
Sæson: Forår, efterår og vinter
Egenskaber: Kropstemperatur regulerende, varmer når fugtig, antibakteriel
Materiale: 100% Merinould
Syninger: Flad
Anvendelsesområder:  Arbejde, fritid, multisport, alpin og langrend
Temperaturområde: 10° til 25° grader. afhængig af aktivitet. Se yderligere nederst på siden

Let til moderat arbejde i temperaturer fra -15°C-15°C

X-LIGHT Holder kroppen tør på varme dage og intens aktivitet

LIGHT For optimal kropstemperatur hele året rundt under alle former for aktivitet.

WARM Giver Komfortabel varme i vinterkulden

X-WARM Isolerer, beskytter og varmer kroppen under ekstremt kolde vejrforhold

     
Mere information
OdloWARM
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Odlo Men's Natural 100% Merino Warm top Baselayer - Sort
Din bedømmelse