98,00  Kr.
Oversigt

tesa® Malertape Professional Outdoor er en afdækningstape designet specielt til udendørs malerarbejde. 

  • Til lettere ujævne overflader
  • Kan fjernes uden af efterlade klæberester i op til 26 uger udendørs
  • Uden opløsningsmidler
  • Vejr- og UV-bestandig
  • Til krævende maleropgaver, som skal udføres nøjagtigt og præcist
  • Egnet til de fleste typer maling
  • Undgå at bruge malertapen direkte på trægulv

Detaljer

Tesa® Malertape Professional Outdoor: Perfekt til Udendørs Malerarbejde

Når det handler om malerarbejde udendørs, er tesa® Malertape Professional Outdoor det ideelle valg. Denne tape er specielt designet til at imødekomme de krav, der stilles til udendørs maleropgaver.

Velegnet til Lettere Ujævne Overflader

tesa® Malertape Professional Outdoor er perfekt til lettere ujævne overflader, hvilket gør den ideel til udendørs malerarbejde, hvor terrænet kan være udfordrende.

Nem at Fjerne uden Klæberester

Med en imponerende holdbarhed kan denne tape fjernes uden at efterlade klæberester i op til 26 uger udendørs, hvilket giver dig større fleksibilitet og bekvemmelighed.

Miljøvenlig og Sikker

Uden opløsningsmidler er tesa® Malertape Professional Outdoor en miljøvenlig løsning til udendørs malerarbejde, der også sikrer en sikker og sund arbejdsproces.

Vejr- og UV-Bestandig

Denne tape er konstrueret til at modstå selv de mest krævende vejrforhold og er UV-bestandig, hvilket sikrer, at den bevarer sin ydeevne og integritet over tid.

Perfekt til Præcise Maleropgaver

tesa® Malertape Professional Outdoor er ideel til krævende maleropgaver, der kræver nøjagtighed og præcision, hvilket gør den til det foretrukne valg blandt professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster.

Med tesa® Malertape Professional Outdoor kan du opnå professionelle resultater og sikre en effektiv og pålidelig udendørs malerproces. Uanset om du arbejder på lettere ujævne overflader eller krævende malerprojekter, er denne tape din pålidelige partner til at sikre et vellykket resultat.

Bedømmelser

Du anmelder:

TESA BLÅ 4440 TAPE UDENDØRS 38MM