CampStove

BioLite CampStove 2+: Den Ultimative Partner til Udendørseventyr

BioLite CampStove 2+ er skabt til dem, der elsker at udforske det frie. Dette bærbare komfur er mere end bare et redskab til madlavning – det er en komplet løsning til udendørsoplevelser. Med et indbygget batteri, der omdanner varme til elektricitet, kan du oplade dine enheder, uanset hvor du befinder dig. Den medfølgende LED-lygte gør det nemt at tilberede måltider, selv i mørket.

CampStove 2+ drives af brænde, grene og kogler, hvilket giver dig mulighed for at nyde et røgfrit bål, mens du laver mad. Det smarte LED-panel viser batteriniveauet og andre nyttige oplysninger, så du kan holde styr på dit udstyr. Denne opdaterede version har et større batteri, der sikrer længere driftstid og mere pålidelig ydeevne.

Med en brændetid på op til 24 timer på lav hastighed og en kogtid på kun 4,5 minutter for 1 liter vand, er CampStove 2+ både effektivt og pålideligt. Og med en vægt på kun 935 gram er det let at transportere, uanset hvor dine eventyr fører dig hen. Med alt dette og mere til er BioLite CampStove 2+ det ultimative valg for udendørsentusiaster overalt.

Sorter faldende

1 vare

Filter by

Producent

Uden konserveringsmidler

Uden MI

Lagerstatus