Fra 1.290,00  Kr.
Oversigt
  • Ca. glans 5
  • Uden konserveringsmidler herunder MI
  • Uden opløsningsmidler
  • Allergivenlig jf. IUG-certifikat
  • ISEGA Certificeret til levnedsmiddelindustrien
  • Rengøringsvenlig
  • Vaskeslag klasse 1
  • Dækevne klasse 1
  • Forbrug ca. 8 m2/liter

MALERMESTERENS TIP
Arbejd altid ”vådt i vådt”, og brug korrekt rulle til glatte overflader.
Der må ikke males på blanke overflader uden anvendelse af korrekt grunder.

Liter
12.5 liter

Detaljer

CleanAir NA 1: Skab Sundere Og Sikrere Rum Med Allergivenlig Og Giftfri Vægmaling

Når det kommer til at skabe et sikkert, sundt og allergivenligt miljø derhjemme eller på arbejdspladsen, er valget af maling afgørende. CleanAir NA 1 vægmaling er den ultimative løsning for dem, der værdsætter et rent indeklima og ønsker at undgå allergifremkaldende stoffer og farlige kemikalier.

Allergivenlig Og Giftfri: CleanAir NA 1 vægmaling er helt fri for konserveringsmidler, herunder de allergifremkaldende stoffer, methylisothiazolinon (MI) og Hexandioldiacrylat (HDDA). Dette gør den ideel til følsomme områder i både bolig- og erhvervsbyggeri.

Let Påføring Og Fordele: Med fremragende forarbejdningsegenskaber gør denne maling det let at behandle større overflader uden besvær. Den er nem at påføre og fordele jævnt, hvilket sparer tid og besvær under malerprojekter.

Velegnet Til Børneværelser: Denne vaskbare allergivenlige og giftfri vægmaling har høj slidstyrke og er perfekt til børneværelser, hvor pletter og smuds ofte er en del af hverdagen. Du kan være sikker på, at dine børn kan lege frit uden bekymring for skadelige kemikalier.

Åndbarhed Og Vaskbarhed: CleanAir NA 1 vægmaling er diffusionsåben, hvilket betyder, at væggen kan "ånde" og regulere fugtigheden. Samtidig har malingen vaskeklasse 1, hvilket betyder, at den er let at rengøre, selvom den har en beskeden glansgrad på 5.

Universel Anvendelse: Malingen kan bruges på en lang række underlag, herunder murværk, fast puds, gipskartonplader, beton, tapet og bæredygtige tidligere behandlinger. Dette gør den til et alsidigt valg til ethvert malerprojekt.

Yderligere Egenskaber: CleanAir NA 1 vægmaling har en subtil glans med en glansgrad på 5, der tilføjer elegance til dine rum. Den er uden konserveringsmidler, opløsningsmidler og er certificeret allergivenlig og egnet til levnedsmiddelindustrien.

Rengøringsvenlig Og God Dækkeevne: Malingen er nem at rengøre og har fremragende dækkeevne, hvilket betyder, at du får et jævnt resultat med færre strøg. Du kan forvente en forbrugsrate på ca. 8 kvadratmeter per liter maling, hvilket giver god værdi for pengene.

Vælg CleanAir NA 1 for at skabe rum, der er smukke, sunde og allergivenlige. Denne maling giver dig mulighed for at indånde lettere og leve bedre. Med dens allergivenlige og giftfri formulering kan du skabe et rum, hvor du og dine kære kan trives uden bekymringer.

DER ER INGEN MÆRKNINGPLIGTIGE STOFFER I DETTE PRODUKT

Malkode 00-1
VOC

EU grænseværdi (kategori A/a) 30 g/l (2010)
Indhold i dette produkt: < 0,5 g.

Glans Mat (ca. glans 5)
Forbrug Alt efter underlagetsugeevne ca. 120 - 150 g/m2 pr. arbejdsgang. Det anbefales at udføre et prøveareal for at fastlægge det nøjagtige forbrug.
Dækevneklasse 1
Vaskeklasse 1

 

 

Bedømmelser

Du anmelder:

Allergivenlig maling - CleanAir NA 1