Sikker Betaling

Ved køb på vores hjemmeside er det kun muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige Dankort.. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Rockidan a/s  eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Rockidan A/S. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Rockidan A/S anvender Bambora betalingsgateway til at foretage transaktioner på betalingskort Bambora er godkendt af PBS som betalingsgateway.