Levering.

Alle varer leveres med Fragtmand mellem kl. 8.00 - 20.00 undtagen farvekort, der sendes med almindelig post.

Når man bestiller og vælger "Må stilles uden kvittering" er leveringen på egen risiko, da fragtmanden fraskriver sig enhver erstatningspligt . Rockdan AS kan heller ikke drages til ansvar for bortkomne/stjålne varer, hvis man vælger, at varerne må stilles uden kvittering.

Man kan ikke forvente, at fragtmanden har tid til at gå om i et skur bag huset og sætte varerne ind under bordet, så ingen kan se varerne. Man kan kun håbe på han gider gøre det, da hans hverdag er meget stramt tilpasset. Fragtmanden går heller ikke op på 4. sal med varerne. Som hovedregel, bliver varerne leveret ved første dør.

Alle bestillinger på over 1000,00 DKK. leveres fragtfrit for kunden,
Alle bestillinger under 1000,00 DKK. ned til 500,00 DKK. påregnes fragt omkostninger på 150,00 DKK.
Alle bestillinger under 500,00 DKK. ned til 250,00 DKK. påregnes fragt omkostninger på 95,00 DKK.
Alle bestillinger under 250,00 DKK. påregnes fragt omkostninger på 50,00 DKK.

Leveringstid: 1-2 dage ( der kan dog i enkelte tilfælde forekomme en længere leveringstid.)

Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Hvis du har købt en varer via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den, på den angivne adresse. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres. ved at overdrage varen til Onlinefragt.

Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet.

OBS: Der ydes ikke fortrydelsesret på tonede produkter.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Reklamation

Adressen er:

Maling-direkte.dk

c/o Rockidan as

Lundsbjerg industrivej 31

6200 Aabenraa

Telefon 74 61 33 66

Email shop@rockidan.dk

CVR. 21744301

 

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Som udgangspunkt ombyttes varen, hvis muligt.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Maling-direkte.dk

c/o Rockidan a/s

Lundsbjerg Industrivej 31

6200 Aabenraa

Telefon: 74 61 33 66

Email: shop@maling-direkte.dk

CVR. 21744301