Facebook Pixel

Tape og afdækning

Når du skal i gang med at male, får du med sikkerhed brug for afdækning og tape. Her på siden har vi samlet vores udvalg, så du kan finde de ting, du har brug for.

Brug afdækningstape når du maler

Tape er for mange uundværligt, når der skal males – og det er ikke uden grund. Med tape kan du eksempelvis få skarpe kanter, beskytte mindre dele, der ikke skal males, eller male præcise og kreative felter og mønstre.  

Når du maler, skal du huske at fjerne malertapen, mens malingen er våd. Skal du male af flere omgange, kan du godt lade tapen sidde. Her skal du blot fjerne tapen, før det sidste lag maling er tørt. Det giver det flotteste resultat, og du risikerer ikke at tapen sætter sig fast i malingen. 

Malertape skal helst ikke sidde længere end højst nødvendigt. Limen fra tape kan nemlig sætte sig  lidt fast og være svær at få af, hvis den har siddet for længe. Vil du bruge tape på en overfalde, der ikke er helt hærdet, kan limrester fra tapen lettere sætte sig. Her kan du fugte overfalden med vand og forsigtigt nulre rester fra limen af. Et godt tip er også at bruge madolie til at fjerne limrester fra tape, hvis overfladen tåler det. Har limen sat sig fast på glas eller vinduer, kan det fjernes med en skraber. 

Skjul Sidebar Tabel Liste

1 vare

2 3 4 5
Skjul Sidebar Tabel Liste

1 vare

2 3 4 5