Facebook Pixel
Henter data...

Rullevasker Tornado - 195000

Varenummer
803195000
På lager
Kun 2 tilbage
Brand
1.106,00  Kr.
Oversigt

Praktisk og miljøvenlig rullevasker tilsluttes vandhane 
Rullevasken der holder dine malerruller super rene.

Rullevaskeren er lavet af robust plast.
Det beskidte vand kan opsamles, så det bortskaffes på en miljøbevidst måde evt. via spaltningsanlæg 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Rullevasker Tornado er et praktisk værktøj designet til rengøring af malerruller. Her er nogle nøglepunkter om dette produkt:

  • Funktion: Rullevaskeren bruges til at rengøre malerruller efter brug. Ved at tilslutte den til en vandhane kan du effektivt fjerne overskydende maling fra rullen og forberede den til genbrug.

  • Miljøvenlig: Rullevaskeren er designet med miljøvenlighed i tankerne. Den opsamler det beskidte vand, hvilket gør det muligt at bortskaffe det på en miljømæssigt forsvarlig måde, eventuelt gennem spaltningsanlæg. Dette hjælper med at minimere affald og forurenende stoffer i spildevandet.

  • Robust konstruktion: Produktet er lavet af holdbart plastmateriale, hvilket sikrer, at det kan modstå gentagen brug og vandeksponering.

Rullevaskeren er et praktisk værktøj til malere og gør det lettere at rengøre malerruller, hvilket sparer tid og penge ved at tillade genbrug af rullerne. Samtidig er den miljøvenlige tilgang til håndtering af det beskidte vand en ekstra fordel for dem, der ønsker at minimere deres miljøpåvirkning under malerarbejdet.


Se denne franske intro video af Tornado - 195000

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullevasker Tornado - 195000
Din bedømmelse