Facebook Pixel
Henter data...

Rulleskaft 18 cm 1K-Greb Lock-it 145918

Varenummer
803145918
Ikke på lager
Brand
32,00  Kr.
Oversigt

Et "Malerrulle Rulleskaft 18 cm 1K-Greb Lock-it" er en komponent, der normalt bruges inden for malerarbejde. Her er nogle nøglepunkter vedrørende dette produkt:

  • Malerrulle: Dette refererer til en rulle, der normalt er fremstillet af materialer som skum, frotte, eller mikrofiber, som bruges til at påføre maling jævnt på vægge eller andre overflader.

  • Rulleskaft: Dette er håndtaget eller holderen, som malerrullen fastgøres til. Rulleskaftet giver brugeren mulighed for at styre og anvende rullen på overfladen. Størrelsen og udformningen af rulleskaftet kan variere.

  • 18 cm: Dette angiver bredden af malerrullen, som kan variere afhængigt af projektets krav og brugerens præference.

  • 1K-Greb: Udtrykket "1K-Greb" kan referere til det ergonomiske greb, der er udviklet til at give brugeren komfort og kontrol, mens de arbejder med malerrullen. Dette kan bidrage til at reducere træthed under længere malerprojekter.

  • Lock-it: "Lock-it" kan indikere, at der er en form for låsemekanisme eller fastgørelsessystem, der holder malerrullen sikkert på plads på rulleskaftet. Dette kan være nyttigt for at forhindre uventet affald eller skift af rullen under arbejdet.

Dette produkt kan bruges til at anvende maling jævnt på vægge eller andre overflader. Rulleskaftet giver brugeren mulighed for at styre retningen og trykket på rullen for at opnå den ønskede malingapplikation. Det ergonomiske greb og eventuelle låsesystemer kan øge brugerkomfort og effektivitet under malerarbejdet.

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rulleskaft 18 cm 1K-Greb Lock-it 145918
Din bedømmelse