Facebook Pixel
Henter data...

Rullegitter galvaniseret - 14,5x20 cm - 191214

Varenummer
803191214
På lager
Brand
38,00  Kr.
Oversigt
  • Praktisk rullegiter til malerspande
  • 14,5 x 20 cm
  • Perfekt til ovale spande
  • Minimere spild

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Dette galvaniserede rullegitter fra Storch er et praktisk værktøj til malere, der bruger malerspande og ruller. Her er nogle vigtige oplysninger om dette produkt:

  1. Praktisk rullegitter: Rullegitteret er designet til at fungere som en overflade, hvor du kan rulle overskydende maling af din malerrulle. Dette hjælper med at sikre, at du får en jævn og kontrolleret påføring af maling på overfladen.

  2. Størrelse: Dette rullegitter måler 14,5 x 20 cm, hvilket gør det velegnet til ovale malerspande. Størrelsen passer perfekt til spande, hvilket gør det nemt at placere og bruge rullegitteret.

  3. Minimer spild: Ved at bruge et rullegitter kan du minimere spild af maling, da det opsamler overskydende maling fra din rulle. Dette er især nyttigt, når du ønsker præcis kontrol over mængden af maling, der påføres overfladen.

Rullegitteret er et nyttigt værktøj til at opnå ensartede og professionelle resultater i dine malerprojekter. Det er velegnet til både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster, der ønsker at optimere deres malerarbejde og reducere spild.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullegitter galvaniseret - 14,5x20 cm - 191214
Din bedømmelse