Facebook Pixel
Henter data...

Rullegitter 26 x 30 cm- 191026

Varenummer
803191026
På lager
Brand
36,00  Kr.
Oversigt

Arbejde smartere, ikke hårdere
Slip for bøvlet og unødige omkostninger med rullespand og plasticposer.
Brug Rockidans Rullegitter, som passer perfekt til vores malerspande.
Hurtigt, nemt og bekvemt.

Smart rullegitter til malerspande

  • 26 X 30 cm
  • Minimerer spild
  • letter malerarbejdet

 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Rockidans Rullegitter er et praktisk værktøj, der hjælper malere med at arbejde mere effektivt og bekvemt. Her er nogle af de vigtige fordele ved dette smarte rullegitter:

  1. Tidsbesparende: Ved at bruge et rullegitter kan malere undgå besværet med traditionelle rullespande og plastikposer. Dette sparer tid og gør malerarbejdet mere effektivt.

  2. Reducerer Spild: Rullegitteret er designet til at minimere spild af maling, da det sikrer en jævn fordeling af malingen på rullen. Dette hjælper med at reducere omkostningerne ved malerarbejdet.

  3. Praktisk Design: Med dimensioner på 26 x 30 cm passer rullegitteret perfekt til Rockidans malerspande. Dette sikrer en god pasform og gør det nemt at bruge.

  4. Miljøvenligt: Ved at mindske spild af maling bidrager rullegitteret også til en mere miljøvenlig tilgang til malerarbejde ved at reducere behovet for ekstra maling og ressourcer.

Arbejd smartere, ikke hårdere, er nøglen til effektivt malerarbejde. Rockidans Rullegitter giver malere et værdifuldt værktøj til at forbedre deres arbejdsprocesser og opnå bedre resultater på en mere økonomisk måde.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullegitter 26 x 30 cm- 191026
Din bedømmelse