Facebook Pixel

Grunder

Grundmaling - få et super resultat med den rigtige grunder

Godt nok findes der ingen direkte genvej, når det drejer sig om at male. Det gælder om at gøre et omhyggeligt forarbejde og bruge maling af god kvalitet. Så bliver slutresultatet perfekt. Hos Rockidan forhandler vi indendørs grunder Dinova og andre leverandører, som alle er kendte for deres  produkter og kvalitet. En god hjælp på vejen er en god grundmaling, som skaber grundlaget for et perfekt slutresultat. Forberedelsen som er gjort grundigt, er det halve af arbejdet. Rockidan har et bredt udvalg af grundmaling og grundere, der sikrer dig et ordentligt underlag inden videre behandling med slutmaling.

Om du skal i gang med at male vægge, døre, vinduer, møbler, køkkenlåger, så begynder ethvert maleprojekt med et grundigt forarbejde, der samtidig sikrer, at slutresultatet bliver flot. Afhængigt af hvilket materiale du arbejder med, findes der mange forskellige grundere som kan hjælpe dig med at få det bedste resultat.
 

Få vejleding om grundmaling

Hvis du ikke ved hvilken grunder du skal bruge, til dit maleprojekt, så er Rockidans konsulent parat til give dig kompetent og ærlig vejledning i hvilken grundmaling du skal bruge. Ring blot til Rockidan på telefon 74 61 33 66 eller brug chatten her på siden. 

Skjul Sidebar Tabel Liste
Side

Viser 1-18 af 18 relultater

2 3 4 5
 1. Dinova Dybdegrunder W
  Dinova Dybdegrunder W
  Fra 900,00 DKK.
 2. Dinova Lakspartel
  Dinova Lakspartel
  Fra 138,00 DKK.
 3. DINOVA Premium Hæfteprimer D-41
  DINOVA Premium Hæfteprimer D-41
  Fra 332,00 DKK.
 4. Dinova Pudsgrund
  Dinova Pudsgrund
  Fra 485,00 DKK.
 5. Dinova Dibesan Mikrorens
  Dinova Dibesan Mikrorens
  Fra 350,00 DKK.
 6. Allergivenlig Forankringsgrunder: Clean Air Dybdegrunder W
  Allergivenlig Forankringsgrunder: Clean Air Dybdegrunder W
  Fra 222,00 DKK.
Skjul Sidebar Tabel Liste
Side

Viser 1-18 af 18 relultater

2 3 4 5