Facebook Pixel
Henter data...

Jernspartel 4 cm stiv m/træ 320904

Varenummer
803320904
På lager
Brand
43,00  Kr.
Oversigt
  • Træskaft
  • Jern

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

En jernspartel med disse specifikationer er et præcisionsværktøj, der normalt bruges til mindre maler- og spartelopgaver samt detaljearbejde. Her er nogle detaljer om denne type jernspartel:

  • 4 cm: Dette refererer til bredden eller bredden på spartelens blad. I dette tilfælde er bredden 4 centimeter, hvilket gør det velegnet til meget præcise og detaljerede opgaver, hvor man kun ønsker at påføre eller fjerne materialer på små områder.

  • Stiv: "Stiv" indikerer, at spartelbladet er fast og ikke bøjeligt. Dette giver præcision og kontrol ved påføring af materialer.

  • Træskaft: Træskaftet er det håndtag, der er fastgjort til spartelbladet. Det giver et greb, så brugeren kan styre spartelen lettere.

Denne type jernspartel er ideel til præcisionsarbejde såsom at udfylde små revner, påføre spartelmasse på detaljerede overflader eller arbejde på områder, hvor man har brug for nøjagtig kontrol over påføringen. Det er et nyttigt værktøj for både professionelle håndværkere og gør-det-selv-entusiaster, især når der kræves finesse i arbejdet.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Jernspartel 4 cm stiv m/træ 320904
Din bedømmelse